Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

KONTAKTY

Eibach ČR & SK - distributor
tel: 721 400 200
info@eibach24.cz

NOVINKY

arr3Mercedes Benz G-class - lowered by EibachNovinkou v nabídce je sada pružin Eibach Pro Kit určena pro vozy MB G-class G 350 d 4-matic, G 400 d... arr3Audi A1 Sportback se stavitelným podvozkem Eibach Pro Street SNovinka v nabídce Audi od listopadu 2019 - karosářská varianta Sportback modelu A1 s motory 35 TFSI,... arr3Akce květenVážení zákazníci, připravili jsme si pro Vás další cenovou lahůdku! V květnu u nás získáte... arr3Akce dubenVážení zákazníci, v dubnu 2020 u nás získáte výjimečnou slevu ve výši 29% na stavitelné podvozkové... arr3Provoz e-shopu neomezenVážení zákazníci, rádi bychom Vás tímto informovali, že provoz našeho e-shopu není ani v tomto... arr3Akce březenV březnu 2020 u nás získáte výjimečnou slevu ve výši 44% na snížené pružiny a distanční podložky... arr3VW Golf III Color Edition - instalaceDnes jsme instalovali sadu legendárních pružin Eibach Pro Kit na nádherný a ojedinělý vůz VW Golf... arr3Sportline pro Seat Leon Cupra 4WDNově máme v nabídce sadu pružin Sportline pro velice zajímavý vůz - Seat Leon Cupra 4WD. Skvělé... arr3sada pružin Pro-Kit pro nové BMW 540i (G30)zajímavou novinkou v nabídce Eibach je sada legendárních pružin Pro-Kit pro zcela novou generaci... arr3Eibach Pro-SpacerNově máme v nabídce distanční podložky Eibach Pro Spacer pro vůz Jaguar F-Pace v šířkách 16, 20, 25...

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti ADUSUM plus s.r.o., se sídlem Beranových 65 - areál LETOV, 199 00 - Praha 9, Letňany, IČO: 26721295, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 89533 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníku Heureka - "Ověřeno zákazníky" pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníku Heureka - "Ověřeno zákazníky" pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů