Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

KONTAKTY

Eibach ČR & SK - distributor
tel: 721 400 200
info@eibach24.cz

NOVINKY

arr3Mercedes Benz G-class - lowered by EibachNovinkou v nabídce je sada pružin Eibach Pro Kit určena pro vozy MB G-class G 350 d 4-matic, G 400 d... arr3Audi A1 Sportback se stavitelným podvozkem Eibach Pro Street SNovinka v nabídce Audi od listopadu 2019 - karosářská varianta Sportback modelu A1 s motory 35 TFSI,... arr3Akce květenVážení zákazníci, připravili jsme si pro Vás další cenovou lahůdku! V květnu u nás získáte... arr3Akce dubenVážení zákazníci, v dubnu 2020 u nás získáte výjimečnou slevu ve výši 29% na stavitelné podvozkové... arr3Provoz e-shopu neomezenVážení zákazníci, rádi bychom Vás tímto informovali, že provoz našeho e-shopu není ani v tomto... arr3Akce březenV březnu 2020 u nás získáte výjimečnou slevu ve výši 44% na snížené pružiny a distanční podložky... arr3VW Golf III Color Edition - instalaceDnes jsme instalovali sadu legendárních pružin Eibach Pro Kit na nádherný a ojedinělý vůz VW Golf... arr3Sportline pro Seat Leon Cupra 4WDNově máme v nabídce sadu pružin Sportline pro velice zajímavý vůz - Seat Leon Cupra 4WD. Skvělé... arr3sada pružin Pro-Kit pro nové BMW 540i (G30)zajímavou novinkou v nabídce Eibach je sada legendárních pružin Pro-Kit pro zcela novou generaci... arr3Eibach Pro-SpacerNově máme v nabídce distanční podložky Eibach Pro Spacer pro vůz Jaguar F-Pace v šířkách 16, 20, 25...

Ochrana osobních údajů e-shopu www.eibach24.cz
  1. 1. Společnost ADUSUM plus, s.r.o. se sídlem Beranových 65 – areál Letov, 199 00 Praha 9, Letňany, IČ 26721295, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 89533 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení

    • e-mailovou adresu

    • telefonní číslo

    • adresu/sídlo

    • IČO/DIČ

    • historii objednávek a plateb

    • historii realizované on-line komunikace

     

     2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran.
    Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

    3. Zpracování osobních údajů je prováděno společností ADUSUM plus tedy správcem osobních údajů. Pro tohoto správce zpracovávají osobní údaje v rozsahu nezbytně nutném pro výkon jejich činnosti na základě Zpracovatelské smlouvy také následující zpracovatelé:

      • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., IČ: 05208777, sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice;

      • Externí účetní společnost AV Profil spol. s r.o., IČ: 45806543, sídlem U Družstva práce, 14000 Praha 4;

      • Přepravní společnost PPL CZ s.r.o., IČ: 25194798, sídlem K Borovému 99, 25101 Říčany-Jažlovice;

      • Poskytovatelem platební brány PayPal je společnost PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A., 22-24 Boulevard Royal L-2449, Luxembourg;

      • Provozovatelem služby Sklik.cz a Zboží.cz je obchodní společnost Seznam.cz, a.s., IČ: 26168685, se sídlem Radlická 3294/10, Praha 5, PSČ 150 00;

      • Heureka.cz - Heureka Shopping s.r.o. , IČ: 02387727 Karolinská, 18600 Praha-Karlín;

      • Google Inc. ("Google"), 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA;

      • Poskytovatelem chatovací služby je společnost Smartsupp.com, s.r.o., IČ: 03668681, sídlem Milady Horákové 13, 602 00 Brno, Česká republika;

      • MojeID – poskytovatelem služby MojeID je zájmové sdružení právnických osob CZ.NIC, IČ: 67985726, sídlem Milešovská 1136/5, Vinohrady (Praha 3), 130 00 Praha;

      • Poskytovatelem SMS brány v administraci Eshop-rychle je společnost Interactive Marketing, s.r.o., IČ: 24814075, sídlem: V Olšinách 2300/75, Praha 10.

        Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

     4. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@eibach24.cz.

     5. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.eibach24.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách;

        • základní funkčnosti webových stránek.

      • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.

      • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.

      • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.

      • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.

      • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:

        • Poskytovatelem služby Google Analytics a AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

    6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

      • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,

      • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,

      • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

      • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,

      • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,

      • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,

      • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,

      • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,

      • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.